bewaar
Tonijnomelet met broccoli
Tonijnomelet met broccoli
bewaar

Tonijnomelet met broccoli

20 min. bereiden
30 min. wachten
106waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

aardappelen

500 g

broccoli

2 el

olijfolie

2

uien

2 blikjes

tonijnmoot

3 el

zwarte olijven

8

eieren

1 teen

knoflook

Dit heb je nodig

  • bakpapier, springvorm (doorsnede 26 cm)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 190 °C. Bekleed de springvorm met bakpapier. Snijd de aardappelen in blokjes en kook 5 min. in water met zout. Kook de broccoli 1 min. mee. Giet af.

2

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 3 min. Roerbak de aardappelen en broccoli 1 min. mee. Maak de tonijn los met een vork. Schep het aardappelmengsel in de springvorm. Verdeel de tonijn en de olijven erover.

3

Klop de eieren los met de knoflook en peper en zout. Schenk over het aardappelmengsel. Bak in ca. 30 min. gaar. Lekker met groene salade en stokbrood.

tip

algemeenU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 190 °C.