bewaar
Thaise curry met kip en kapucijners
Thaise curry met kip en kapucijners
bewaar

Thaise curry met kip en kapucijners

25 min. bereiden
119waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

2 el

olie

1 schaal

kipfilet

1 zak

Thaise roerbakmix

2 el

green curry paste

1 pakje

kokosmelk

1 pot

jonge kapucijners

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet in 3-4 min. bruin. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend 4-5 min.

2

Voeg de currypasta toe en bak nog 1 min. Voeg de kokosmelk en de kapucijners toe en verwarm nog 4-5 min. op laag vuur, zonder te koken. Breng op smaak met peper en zout.

3

Schep de rijst in 4 kommen en verdeel de curry erover.

algemeenVervang de kapucijners door kikkererwten voor een curry met een vollere nootachtige smaak.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise curry met kip en kapucijners

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig