bewaar
Thaise curry met kip en kapucijners
Thaise curry met kip en kapucijners
bewaar

Thaise curry met kip en kapucijners

25 min. bereiden
119waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

2 el

olie

1 schaal

kipfilet

1 zak

Thaise roerbakmix

2 el

green curry paste

1 pakje

kokosmelk

1 pot

jonge kapucijners

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet in 3-4 min. bruin. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend 4-5 min.

2

Voeg de currypasta toe en bak nog 1 min. Voeg de kokosmelk en de kapucijners toe en verwarm nog 4-5 min. op laag vuur, zonder te koken. Breng op smaak met peper en zout.

3

Schep de rijst in 4 kommen en verdeel de curry erover.

algemeenVervang de kapucijners door kikkererwten voor een curry met een vollere nootachtige smaak.