bewaar
Rijst met pittige kip
Rijst met pittige kip
bewaar

Rijst met pittige kip

Lekker met gemalen kokos.

30 min. bereiden
169waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

2

uien

1 teen

knoflook

3 el

traditionele olijfolie

350 g

kipfilet

400 g

Thaise roerbakmix

3 el

Thaise rode currypasta

400 ml

kokosmelk

Dit heb je nodig

  • wok

Lekker met gemalen kokos.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

2

Verhit de olie in de wok en fruit de ui en de knoflook. Snijd de kipfilet in stukken en bak ze 10 min. mee. Voeg de roerbakmix toe en bak deze enkele min. mee. Voeg de red curry paste en de kokosmelk toe en laat 5 min. doorkoken. Serveer de rijst met de curry.

Rode curry met kip of garnalen maken

Instructievideo - 00:44 min.