Aardappel met komijnekaas
250 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
750 g
2 el
75 g
Dit heb je nodig
pureestamper
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
12 maanden Lekker Eten - 12 maanden Lekker Eten
Kook de aardappelen in water met zout in ca.
0 min. gaar. Giet ze goed af. 2 Stamp de aardappelen met de pureestamper tot een grove puree. Meng de crème fraîche, de kaas en naar smaak nootmuskaat door de puree. Lekker bij allerlei soorten gestoofd vlees en groentestoofpotten.
Aardappel met komijnekaas

bijgerecht
4 personen
250 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen in water met zout in ca.
0 min. gaar. Giet ze goed af. 2 Stamp de aardappelen met de pureestamper tot een grove puree. Meng de crème fraîche, de kaas en naar smaak nootmuskaat door de puree. Lekker bij allerlei soorten gestoofd vlees en groentestoofpotten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
750 g aardappelen
2 el crème fraîche
75 g oude komijnekaas
0 nootmuskaat
Dit heb je nodig
pureestamper




