Ingrediënten
4 personen
4
kakivruchten
2 tl
citroensap
70 ml
kokoslikeur
100 ml
slagroom
1 mespunt
kaneel
2 tl
suiker
4 takjes
verse munt
Aan de slag
Dompel de vruchten 10 tellen in kokend water en trek de velletjes eraf.
Snijd het vruchtvlees in partjes en schep ze in een kom. Schep het limoensap en de likeur goed door de vruchten. Laat het fruit in de koelkast in ca. 1 uur goed koud worden.
Verdeel het fruit over 4 glazen. Klop de slagroom met de kaneel en de suiker dik vloeibaar. Verdeel de room over de glazen en garneer eventueel met een blaadje munt.
Exotische cocktail van kakifruit

nagerecht
null personen
200 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Dompel de vruchten 10 tellen in kokend water en trek de velletjes eraf.
Snijd het vruchtvlees in partjes en schep ze in een kom. Schep het limoensap en de likeur goed door de vruchten. Laat het fruit in de koelkast in ca. 1 uur goed koud worden.
Verdeel het fruit over 4 glazen. Klop de slagroom met de kaneel en de suiker dik vloeibaar. Verdeel de room over de glazen en garneer eventueel met een blaadje munt.
algemeen:De smaakcombinatie met kaneel is heel verrassend.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 kakivruchten
2 tl citroensap
70 ml kokoslikeur
100 ml slagroom
1 mespunt kaneel
2 tl suiker
4 takjes verse munt