bewaar
Roerbakhutspot met knolselderij en pastrami
Roerbakhutspot met knolselderij en pastrami
bewaar

Roerbakhutspot met knolselderij en pastrami

20 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

olie

500 g

hutspotgroenten

300 g

knolselderij

450 g

krieltjes

300 g

pastrami

Aan de slag

1

Verwarm de olie in een wok. Fruit hierin de uien uit het hutspotpakket zachtjes 3 minuten. Voeg de wortel uit het pakket, de knolselderij, de krieltjes en naar smaak zout toe en schep alles goed om. Voeg een scheutje water toe en roerbak alles in ca. 7 min. gaar. Voeg als de pan te droog wordt nog een scheutje water toe.

2

Leg de plakjes pastrami op de hutspot, leg een deksel op de wok en laat de pastrami in 2 min. warm worden.

3

Verdeel de hutspot en pastrami over 4 borden.

tip

algemeenEchte hutspot wordt niet gestampt, maar geroerd. Door de ingrediënten te roerbakken proeft u ze zelfs nog beter.