bewaar
Ratatouille met zalmfilet
Ratatouille met zalmfilet
bewaar

Ratatouille met zalmfilet

20 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

couscous

1 blik

gepelde tomaten

5 el

olijfolie

1

aubergine

1

courgette

2 x 200 g

zalmfilet

1 teen

knoflook

1 tl

gedroogde tijm

Aan de slag

1

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de tomaten uitlekken, vang 2 el tomatensap uit het blik op en houd apart. Snijd de tomaten in stukken.

2

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aubergine 3 min. Voeg de courgette toe en bak nog 4 min.

3

Verhit 2 el olie in een andere koekenpan. Bestrooi de zalm met peper en zout en bak in 4 min. goudbruin en net gaar. Keer halverwege.

4

Voeg de tomaten, het tomatensap, de knoflook en de tijm toe aan de groenten en bak 1 min. mee. Breng de ratatouille op smaak met peper en zout.

5

Verdeel de zalm en de ratatouille over 4 borden en serveer met de couscous.