bewaar
Gewokte zalm met groente en spaghetti
Gewokte zalm met groente en spaghetti
bewaar

Gewokte zalm met groente en spaghetti

Easy does it: in een kwartiertje zit je aan tafel!

15 min. bereiden
78waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse zalmfilet

3 el

traditionele olijfolie

300 g

spaghetti

750 g

diepvries Italiaanse roerbakgroente

90 g

koelverse pestospread

Easy does it: in een kwartiertje zit je aan tafel!

Aan de slag

1

Snijd de zalm in blokjes van 2 cm. Verhit de olie in een wok of een pan met antiaanbaklaag en bak de zalm op hoog vuur 4 min. Schep met een schuimspaan op een bord. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Bak ondertussen de bevroren groente in dezelfde wok of pan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe dat in twee delen, telkens in 1 el olie. Doe alle groente weer in de pan. Voeg de pesto toe en schep om. Schep de zalm erdoor en warm nog 1 min. door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti met de zalm en wokgroenten over de borden. Serveer direct.