bewaar
Gehaktcurry met naanbrood
Gehaktcurry met naanbrood
bewaar

Gehaktcurry met naanbrood

Hurry, hurry! It's time for curry.

20 min. bereiden
166waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

basmatirijst

250 g

kastanjechampignons

2 el

zonnebloemolie

300 g

rundergehakt

400 g

wokgroente Chinees sugarsnaps paksoi

450 g

tikka masala saus in pot

4

mini naanbread garlic & coriander

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Hurry, hurry! It's time for curry.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt op middelhoog vuur in 3 min. rul. Voeg de champignons en de wokgroente toe en roerbak 7 min. mee. Voeg de tikka masalasaus toe en verwarm de curry 4 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met eventueel zout.

3

Rooster ondertussen de naan in de broodrooster. Schep de rijst in kommen en verdeel de gehaktcurry erover. Serveer met de naan.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktcurry met naanbrood

Hurry, hurry! It's time for curry.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig