Gehaktcurry met naanbrood

Hurry, hurry! It's time for curry.

685 kcal

20 min. bereiden

3.2/5

(188)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • broodrooster


2010 week 38-39 - 2010 week 38-39

februari 2020 - februari 2020

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt op middelhoog vuur in 3 min. rul. Voeg de champignons en de wokgroente toe en roerbak 7 min. mee. Voeg de tikka masalasaus toe en verwarm de curry 4 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met eventueel zout.

  3. Rooster ondertussen de naan in de broodrooster. Schep de rijst in kommen en verdeel de gehaktcurry erover. Serveer met de naan.

Wat vond je van dit recept?

Gehaktcurry met naanbrood

Hurry, hurry! It's time for curry.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig