Ge­hakt­cur­ry met naan­brood

Hurry, hurry! It's time for curry.

(149) waardeer
indiaas hoofdgerecht Hurry, hurry! It's time for curry. 4 personen
3 149

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • broodrooster

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt op middelhoog vuur in 3 min. rul. Voeg de champignons en de wokgroente toe en roerbak 7 min. mee. Voeg de tikka masalasaus toe en verwarm de curry 4 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met eventueel zout.
  3. Rooster ondertussen de naan in de broodrooster. Schep de rijst in kommen en verdeel de gehaktcurry erover. Serveer met de naan.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 77 g
    waarvan suikers 9 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 560 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in
februari 2020 , Receptkaart 2010 week 38-39

Gehaktcurry met naanbrood

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­hakt­cur­ry met naan­brood

1
1
  • 200 g basmatirijst

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 250 g kastanjechampignons
  • 2 el zonnebloemolie
  • 300 g rundergehakt

Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt op middelhoog vuur in 3 min. rul.

3
3
  • 400 g wokgroente Chinees sugarsnaps paksoi

Voeg de champignons en de wokgroente toe en roerbak 7 min. mee.

4
4
  • 450 g tikka masala saus in pot

Voeg de tikka masalasaus toe en verwarm de curry 4 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met eventueel zout.

5
5
  • 4 mini naanbread garlic & coriander

Rooster ondertussen de naan in de broodrooster. Schep de rijst in kommen en verdeel de gehaktcurry erover. Serveer met de naan.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.