bewaar
Gehaktcurry met naanbrood
Gehaktcurry met naanbrood
bewaar

Gehaktcurry met naanbrood

Hurry, hurry! It's time for curry.

20 min. bereiden
151waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

basmatirijst

250 g

kastanjechampignon

2 el

zonnebloemolie

300 g

rundergehakt

400 g

wokgroente Chinees sugarsnaps paksoi

450 g

tikka masala saus in pot

4

mini naanbread garlic & coriander

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Hurry, hurry! It's time for curry.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt op middelhoog vuur in 3 min. rul. Voeg de champignons en de wokgroente toe en roerbak 7 min. mee. Voeg de tikka masalasaus toe en verwarm de curry 4 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met eventueel zout.

3

Rooster ondertussen de naan in de broodrooster. Schep de rijst in kommen en verdeel de gehaktcurry erover. Serveer met de naan.