bewaar
Broodje tartaar met paprikasalade
Broodje tartaar met paprikasalade
bewaar

Broodje tartaar met paprikasalade

30 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

bruine pistolets

1

paprikamix

2

rode uien

4 el

koelverse Italiaanse pestodressing

10 g

rundvleeskruiden

3 el

ongezouten roomboter

125 g

mozzarella

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5. Bak de pistolets af. Maak de paprika's schoon en snijd in reepjes. Pel de uien en snijd in ringen. Meng de paprika's met ringen van 1 ui en dressing. Vervorm de tartaartjes tot langwerpige burgers en kruid met vleeskruiden. Verhit in een koekenpan boter. Bak tartaartjes in ca. 3 min. bruin, keer halverwege. Bak de uiringen de laatste minuut mee.

2

Snijd de broodjes doormidden. Leg op elke onderzijde 1 tartaartje. Verdeel de uiringen erover. Verdeel de mozzarella in plakjes over de uiringen. Dek af met bovenkant broodjes. Burgers ca. 4 min. in oven, tot kaas gesmolten is. Serveer samen met paprikasalade.