Noten-abrikozenbrownies met honingroom
Dat krokante laagje en die sticky binnenkant: zo is een brownie bedoeld.
375 kcal
15 min. bereiden, 30 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
360 g
150 g
100 g
125 ml
½ el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 16-17 - 2001 week 16-17
Bereid de brownie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de cashewnoten grof en snijd de abrikozen in stukjes. Schep de cashewnoten en abrikozen door het deeg. Bak de brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat de brownies afkoelen en snijd in 8 vierkante stukjes (bewaar de helft). Klop de slagroom met de honing stijf. Serveer de bromnies met een flinke toef slagroom.
Noten-abrikozenbrownies met honingroom
Dat krokante laagje en die sticky binnenkant: zo is een brownie bedoeld.

nagerecht
4 personen
375 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Bereid de brownie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de cashewnoten grof en snijd de abrikozen in stukjes. Schep de cashewnoten en abrikozen door het deeg. Bak de brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat de brownies afkoelen en snijd in 8 vierkante stukjes (bewaar de helft). Klop de slagroom met de honing stijf. Serveer de bromnies met een flinke toef slagroom.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
360 g browniemix
150 g ongezouten cashewnoten
100 g gewelde abrikozen zonder pit
125 ml verse slagroom
½ el vloeibare honing




