No­ten-abri­ko­zen­brow­nies met ho­ning­room

Dat krokante laagje en die sticky binnenkant: zo is een brownie bedoeld.

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 375 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(69) waardeer
amerikaans nagerecht Dat krokante laagje en die sticky binnenkant: zo is een brownie bedoeld. 4 personen
3 69

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de brownie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de cashewnoten grof en snijd de abrikozen in stukjes. Schep de cashewnoten en abrikozen door het deeg. Bak de brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Laat de brownies afkoelen en snijd in 8 vierkante stukjes (bewaar de helft). Klop de slagroom met de honing stijf. Serveer de bromnies met een flinke toef slagroom.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 16-17

Noten-abrikozenbrownies met honingroom

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

No­ten-abri­ko­zen­brow­nies met ho­ning­room

1
1
  • 360 g browniemix
  • 150 g ongezouten cashewnoten
  • 100 g gewelde abrikozen zonder pit

Bereid de brownie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de cashewnoten grof en snijd de abrikozen in stukjes. Schep de cashewnoten en abrikozen door het deeg. Bak de brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 125 ml verse slagroom
  • ½ el vloeibare honing

Laat de brownies afkoelen en snijd in 8 vierkante stukjes (bewaar de helft). Klop de slagroom met de honing stijf. Serveer de bromnies met een flinke toef slagroom.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.