bewaar
Italiaanse paksoisalade
Italiaanse paksoisalade
bewaar

Italiaanse paksoisalade

10 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blik

reuzenbonen

1 struik

paksoi

1 zak

zoete puntpaprika's

5 el

groene olijven

6 el

olijfolie

1 tl

gedroogde oregano

1

citroen

Aan de slag

1

Spoel de bonen in een zeef af met koud water. Laat uitlekken.

2

Snijd het groen van de paksoi grof en het wit in dunne reepjes. Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika's. Snijd de paprika's in dunne ringen.

3

Halveer de olijven. Meng de bonen, de paksoi en de paprika's in een schaal met de olie en de oregano, breng op smaak met citroensap en garneer met de olijven.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.