bewaar
Piperade van gegrilde groenten
Piperade van gegrilde groenten
bewaar

Piperade van gegrilde groenten

15 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels

olijfolie

2

zoete uien

2

rode puntpaprika's

4

trostomaten

2 eetlepels

citroensap

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Bestrijk de groenten dun met de olie. Verhit een grillpan. Gril de uien in circa 5 minuten op hoog vuur rondom tot ze een mooi bruin streepmotief hebben (ze vallen tijdens het grillen een beetje uit elkaar). Bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper. Gril ook de puntpaprika's in circa 5 minuten en de plakken tomaat aan weerszijden nog 1 minuut tot ook deze groenten een mooi bruin streepmotief hebben. Breng de groenten op smaak met zout en (versgemalen) peper. Druppel er naar smaak citroensap over.