bewaar
Ricottaspinazie
Ricottaspinazie
bewaar

Ricottaspinazie

25 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

3 el

zonnebloemolie

1 cm

verse gember

2 tenen

knoflook

1 tl

hot currypoeder

1

tomaat

600 g

verse spinazie

100 g

ricotta

1

limoen

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui op middelhoog vuur 5 min. Snijd ondertussen de gember fijn. Zet het vuur laag, voeg de knoflook en de gember toe en bak nog 1 min. Voeg het currypoeder toe en bak nog 1 min. Voeg de tomaat toe en roerbak nog 2 min.

2

Zet het vuur hoger en voeg een hand spinazie toe. Laat slinken. Ga zo door tot alle spinazie op is. Laat nog 2 min. doorwarmen.

3

Schep de ricotta door de spinazie. Breng op smaak met limoensap en peper en zout naar smaak. Serveer direct.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ricottaspinazie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig