bewaar
Aardappelsalade met garnalen
Aardappelsalade met garnalen
bewaar

Aardappelsalade met garnalen

30 min. bereiden
10waarderingen

    Ingrediënten

    4 personen

    700 g

    koelverse aardappelschijfjes

    1 blik

    doperwten

    1

    kleine ui

    250 g

    cherrytomaten

    2 el

    dijonmosterd

    2 el

    milde yoghurt

    250 g

    Hollandse garnalen

    1

    vers stokbrood

    Aan de slag

    1

    Kook de aardappelschijfjes in ca. 6 minuten gaar in de magnetron (700 Watt). Laat afkoelen. Lek de doperwten uit. Snipper de ui. Was en halveer de cherrytomaten.

    2

    Roer in een schaal een dressing van de mosterd en de yoghurt. Voeg de aardappelschijfjes, ui , doperwten, tomaatjes en garnalen toe en meng goed. Zet de salade ca. 10 minuten in de koelkast.

    3

    Snijd het stokbrood in plakjes en serveer de salade met het stokbrood.