Ingrediënten
4 personen
4 grote
tomaten
1 blikje
extra fancy crab
2
bosuitjes
1 zakje
verse basilicum
4 eetlepels
olijfolie extra vierge met basilicum
versgemalen zwarte peper
½ zak
scrocchi met knoflook
Aan de slag
Tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Kapjes aan kant van kroontje afsnijden en in blokjes snijden. Tomaten uithollen. Krab laten uitlekken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Basilicum grof snijden en 8 kleine blaadjes achterhouden. Tomaatblokjes, krab, bosui, gesneden basilicum en 3 eetlepels olie vermengen. Op smaak brengen met peper. Tomaten hoog opvullen met krabsalade. Tomaten op vier borden plaatsen en borden garneren met druppeltjes olie en blaadjes basilicum. Serveren met scrocchi.
Krabsalade met tomaat

voorgerecht
null personen
145 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Kapjes aan kant van kroontje afsnijden en in blokjes snijden. Tomaten uithollen. Krab laten uitlekken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Basilicum grof snijden en 8 kleine blaadjes achterhouden. Tomaatblokjes, krab, bosui, gesneden basilicum en 3 eetlepels olie vermengen. Op smaak brengen met peper. Tomaten hoog opvullen met krabsalade. Tomaten op vier borden plaatsen en borden garneren met druppeltjes olie en blaadjes basilicum. Serveren met scrocchi.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 grote tomaten
1 blikje extra fancy crab
2 bosuitjes
1 zakje verse basilicum
4 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum
0 versgemalen zwarte peper
½ zak scrocchi met knoflook