bewaar
Champignontoast
Champignontoast
bewaar

Champignontoast

Warm lunchen was nog nooit zo lekker!

10 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

kastanjechampignons

25 g

ongezouten roomboter

400 g

rundvleesragout in blik

6 sneetjes

wit casinobrood

10 g

verse bieslook

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Warm lunchen was nog nooit zo lekker!

Aan de slag

1

Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Verwarm ondertussen de ragout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en snijd schuin doormidden. Snijd de bieslook fijn.

3

Roer de gebakken champignons door de ragout en verdeel over borden. Garneer met de bieslook en serveer met het geroosterde brood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Champignontoast

Warm lunchen was nog nooit zo lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig