Cham­pig­non­toast

Warm lunchen was nog nooit zo lekker!

(24) waardeer
voorgerecht Warm lunchen was nog nooit zo lekker! 4 personen
2 24

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • keukenpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Verwarm ondertussen de ragout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en snijd schuin doormidden. Snijd de bieslook fijn.
  3. Roer de gebakken champignons door de ragout en verdeel over borden. Garneer met de bieslook en serveer met het geroosterde brood.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 38 g
    waarvan suikers 3 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 600 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
januari 2020 , Receptkaart 2001 week 36-37

Champignontoast

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cham­pig­non­toast

1
1
  • 250 g kastanjechampignons

Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes.

2
2
  • 25 g ongezouten roomboter

Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3
3
  • 400 g rundvleesragout in blik

Verwarm ondertussen de ragout volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4
4
  • 6 sneetjes wit casinobrood
  • 10 g verse bieslook

Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en snijd schuin doormidden. Snijd de bieslook fijn.

5
5

Roer de gebakken champignons door de ragout en verdeel over borden. Garneer met de bieslook en serveer met het geroosterde brood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.