bewaar
Champignontoast
Champignontoast
bewaar

Champignontoast

Warm lunchen was nog nooit zo lekker!

10 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

kastanjechampignon

25 g

ongezouten roomboter

400 g

rundvleesragout in blik

6 sneetjes

wit casinobrood

10 g

verse bieslook

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Warm lunchen was nog nooit zo lekker!

Aan de slag

1

Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Verwarm ondertussen de ragout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en snijd schuin doormidden. Snijd de bieslook fijn.

3

Roer de gebakken champignons door de ragout en verdeel over borden. Garneer met de bieslook en serveer met het geroosterde brood.