Champignontoast
Warm lunchen was nog nooit zo lekker!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g kastanjechampignons
- 25 g ongezouten roomboter
- 400 g rundvleesragout in blik
- 6 sneetjes wit casinobrood
- 10 g verse bieslook
Keukenspullen
- keukenpapier
Advertentie
Bereiden
- Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Verwarm ondertussen de ragout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en snijd schuin doormidden. Snijd de bieslook fijn.
- Roer de gebakken champignons door de ragout en verdeel over borden. Garneer met de bieslook en serveer met het geroosterde brood.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 290 kcal
- eiwit 11 g
-
koolhydraten 38 g
waarvan suikers 3 g -
vet 10 g
waarvan verzadigd 4 g - natrium 600 mg
- vezels 2 g
Ook te zien in
Champignontoast
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Champignontoast
- 250 g kastanjechampignons
Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes.
- 25 g ongezouten roomboter
Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- 400 g rundvleesragout in blik
Verwarm ondertussen de ragout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 6 sneetjes wit casinobrood
- 10 g verse bieslook
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster en snijd schuin doormidden. Snijd de bieslook fijn.
Roer de gebakken champignons door de ragout en verdeel over borden. Garneer met de bieslook en serveer met het geroosterde brood.