bewaar
Roergebakken paksoi met garnalen
Roergebakken paksoi met garnalen
bewaar

Roergebakken paksoi met garnalen

20 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

1 pak

mihoen

1 blikje

ansjovisfilets

2 struiken

paksoi

2

uien

2 teentjes

knoflook

3 eetlepels

zonnebloemolie

2 bakjes

roze garnalen

2 eetlepels

ketjap manis

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mihoen bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ansjovis in kleine stukjes snijden. Paksoi in lengte doormidden snijden, harde stukken van stronk verwijderen. Rest in dunne reepjes snijden, wassen en droogslaan. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en nog ca. 3 minuten roerbakken. Ansjovis, garnalen en ketjap toevoegen en goed meeverwarmen. Serveren met mihoen.