bewaar
Macaroni met champignon-notensaus
Macaroni met champignon-notensaus
bewaar

Macaroni met champignon-notensaus

25 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

elleboogjesmacaroni

2

uien

2 tenen

knoflook

250 g

champignons

100 g

ongebrande walnoten

2 el

walnotenolie

400 g

koelverse paddenstoelensaus

Aan de slag

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes. Hak de walnoten grof. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en knoflook ca. 3 min. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 min. mee. Voeg de saus en walnoten toe en warm goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de pasta met de saus.

combinatietipLekker met tomatensalade.