Macaroni met champignon-notensaus

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g elleboogjesmacaroni
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 250 g champignons
- 100 g ongebrande walnoten
- 2 el walnotenolie
- 400 g koelverse paddenstoelensaus (bakje)
Advertentie
Bereiden
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes. Hak de walnoten grof. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en knoflook ca. 3 min. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 min. mee. Voeg de saus en walnoten toe en warm goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de pasta met de saus.
combinatietip:
Lekker met tomatensalade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 685 kcal
- eiwit 19 g
- koolhydraten 65 g
-
vet 39 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Macaroni met champignon-notensaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Macaroni met champignon-notensaus
- 300 g elleboogjesmacaroni
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
Snipper de uien en snijd de knoflook fijn.
- 250 g champignons
- 100 g ongebrande walnoten
Snijd de champignons in plakjes. Hak de walnoten grof.
- 2 el walnotenolie
Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en knoflook ca. 3 min. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 min. mee.
- 400 g koelverse paddenstoelensaus
Voeg de saus en walnoten toe en warm goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de pasta met de saus.
combinatietip:
Lekker met tomatensalade.