Sushi met miesoep
Wie houdt er niet van sushi? Met de Japanse miesoep geef je je etentje nét wat meer cachet.
515 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
150 g
2 tenen
3
2 el
2
3 el
750 ml
2 schalen
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 40-41 - 2001 week 40-41
Bereid de mie volgens de aanwijzingen van de verpakking. Pel en snipper de knoflook. Maak de prei schoon, snijd in ringen en was.
Verhit de olie in een soeppan. Fruit de knoflook en prei ca. 2 min. Voeg de bouillontabletten, vissaus en water toe en breng aan de kook. Laat de soep ca. 4 min. koken. Voeg de mie toe aan de soep.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rangschik de sushi op een schaal. Serveer de soep met de sushi. Lekker met groene thee of sake (Japanse rijstwijn).
Sushi met miesoep
Wie houdt er niet van sushi? Met de Japanse miesoep geef je je etentje nét wat meer cachet.

hoofdgerecht
4 personen
515 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen van de verpakking. Pel en snipper de knoflook. Maak de prei schoon, snijd in ringen en was.
Verhit de olie in een soeppan. Fruit de knoflook en prei ca. 2 min. Voeg de bouillontabletten, vissaus en water toe en breng aan de kook. Laat de soep ca. 4 min. koken. Voeg de mie toe aan de soep.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rangschik de sushi op een schaal. Serveer de soep met de sushi. Lekker met groene thee of sake (Japanse rijstwijn).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
150 g Chinese mie
2 tenen knoflook
3 preien
2 el roerbakolie
2 kippenbouillontabletten
3 el vissaus
750 ml water
2 schalen sushi maki




