Ingrediënten
4 personen
300 g
vlindermacaroni
1
komkommer
3 eetlepels
slasaus
1 grote
ui
2 eetlepels
olijfolie
½ tube
tomatenpuree
1 bakje
hamblokjes
1 zakje
gemalen belegen kaas
Aan de slag
In pan macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Komkommerblokjes in schaal mengen met slasaus. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten bakken. Tomatenpuree toevoegen en ca. 2 minuten zachtjes meebakken. Ham toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Macaroni afgieten en mengen met tomaatmengsel. Kaas erover strooien. Serveren met komkommersalade.
Vlindermacaroni met ham en kaas

hoofdgerecht
4 personen
570 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In pan macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Komkommerblokjes in schaal mengen met slasaus. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten bakken. Tomatenpuree toevoegen en ca. 2 minuten zachtjes meebakken. Ham toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Macaroni afgieten en mengen met tomaatmengsel. Kaas erover strooien. Serveren met komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g vlindermacaroni
1 komkommer
3 eetlepels slasaus
1 grote ui
2 eetlepels olijfolie
½ tube tomatenpuree
1 bakje hamblokjes
1 zakje gemalen belegen kaas