bewaar
Ribeye met pestoboter
Ribeye met pestoboter
bewaar

Ribeye met pestoboter

25 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

125 g

zachte roomboter

3 eetlepels

groene pesto

800 g

broccoli

1 zak

aardappelkroketjes

4 schaaltjes

ribeye

zout en peper

frituurvet

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Frituurvet verwarmen tot 180 ºC. 75 g roomboter mengen met pesto. Boter met behulp van aluminiumfolie tot een rolletje vormen. In aluminiumfolie verpakken en in koelkast leggen. Broccoli in roosjes verdelen, wassen en in weinig water in ca. 6 minuten beetgaar koken. In frituurpan aardappelkroketjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In 2 koekenpannen rest van boter verhitten. Ribeye in 2 à 4 minuten per zijde medium bakken. Bestrooien met zout en peper. Pestoboter in 4 plakjes snijden. Ribeye opdienen met pestoboter, aardappelkroketjes en broccoli.