bewaar
Plaatpizza met ei
Plaatpizza met ei
bewaar

Plaatpizza met ei

20 min. bereiden
20 min. wachten
68waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

pizzadeeg

1

rode ui

2

tomaten

1 blik

artisjokharten

1 bol

mozzarella

4

eieren

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het pizzadeeg uit en leg het op de bakplaat. Verdeel de tomatensaus, de ui en de tomaten erover.

2

Snijd de artisjokharten in vieren en verdeel ze over de pizza. Bestrooi de pizza naar smaak met peper en zout. Snijd de mozzarella in plakken en verdeel over de pizza. Breek de eieren boven de pizza. Bak de pizza in het midden van de oven in 15-20 min. gaar.

algemeenU kunt de pizza 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm de pizza op de dag zelf 10 min. in de oven op 200 °C. De pizza is koud ook lekker.

Hoe breek je een ei?

Instructievideo - 01:21 min.