bewaar
Toscaanse worstjes met couscous
Toscaanse worstjes met couscous
bewaar

Toscaanse worstjes met couscous

20 min. bereiden
79waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

couscous

3 el

traditionele olijfolie

3 tl

ongezouten roomboter

1

ui

1 el

diepvries Italiaanse kruiden

8

Toscaanse worstjes

400 g

verse Italiaanse roerbakgroente

390 g

pikante pastasaus in pak

Aan de slag

1

Bereid de couscous met olie en boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Meng de kruidenmix en peper en zout naar smaak erdoor. Laat de couscous met de deksel op de pan staan tot gebruik.

2

Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de worstjes in 3-4 min. rondom bruin. Voeg de ui en de roerbakmix toe en bak 5 min., schep af en toe om. Voeg de pastasaus toe en stoof de worstjes met de deksel op de pan in 6-8 min. gaar.

3

Verdeel de couscous over borden en schep er de Toscaanse worstjes met de groentesaus bij.

tip

algemeenVries de resterende worstjes op de dag van aankoop in. Ze zijn dan 3 maanden houdbaar.