Toscaanse worstjes met couscous

620 kcal

20 min. bereiden

3.2/5

(81)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 30-31 - 2010 week 30-31

Aan de slag

  1. Bereid de couscous met olie en boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Meng de kruidenmix en peper en zout naar smaak erdoor. Laat de couscous met de deksel op de pan staan tot gebruik.

  2. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de worstjes in 3-4 min. rondom bruin. Voeg de ui en de roerbakmix toe en bak 5 min., schep af en toe om. Voeg de pastasaus toe en stoof de worstjes met de deksel op de pan in 6-8 min. gaar.

  3. Verdeel de couscous over borden en schep er de Toscaanse worstjes met de groentesaus bij.

  • algemeenVries de resterende worstjes op de dag van aankoop in. Ze zijn dan 3 maanden houdbaar.

Wat vond je van dit recept?

Toscaanse worstjes met couscous

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig