bewaar
Varkenssaté met paprika-komkommersalade
Varkenssaté met paprika-komkommersalade
bewaar

Varkenssaté met paprika-komkommersalade

20 min. bereiden
8 min. wachten
53waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

varkenshaas

½ zakje

marinade saté

1 bakje

komkommersalade

2 zakjes

paprikarauwkost

1

ui

1 duopak

Franse baguettes

1 pot

kleine zoetzure augurken

Dit heb je nodig

  • grillpan of barbecue, satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in koud water

Aan de slag

1

Marineer de varkenshaas volgens de aanwijzingen op de verpakking van de marinade. Verwarm de oven voor op 220 °C. Meng de komkommer salade, de rauwkost, de ui en peper en zout naar smaak in een kom.

2

Rijg de varkenshaas aan de satéstokjes. Verhit de grillpan of barbecue en rooster. Gril de saté in ca. 6 min. rondom goudbruin en rosé vanbinnen. Keer regel matig. Bak ondertussen de baguettes 6-8 min*. in de oven af volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd ze in plakjes.

3

Leg de varkenssaté op 4 borden en schep de salade erbij. Serveer met de baguettes en de augurken. Lekker met een gepofte aardappel.

algemeen* De aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kunt u de exacte temperatuur bepalen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkenssaté met paprika-komkommersalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig