bewaar
Kip-worstspiesjes
Kip-worstspiesjes
bewaar

Kip-worstspiesjes

30 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ bakje

verse basilicum

1 teen

knoflook

200 g

kipfilet

6 el

traditionele olijfolie

275 g

runderchipolata

1

courgette

4

trostomaten

1

rode ui

1 el

balsamicoazijn

½ bakje

basilicum

1

gele paprika

Dit heb je nodig

  • sateprikkers

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Doe de kip in een kom en meng met de helft van het basilicum, de knoflook en 4 el olie. Laat 10 min. marineren.

2

Snijd de worstjes in stukjes van 3 cm. Snijd de courgette in plakken van 1 cm en halveer deze.

3

Meng de tomaten met de ui, de azijn, de rest van het basilicum, de rest van de olie, peper en zout.

4

Rijg de kip, worst, courgette en paprika aan de satéstokjes. Barbecue ze in ca. 10 min. gaar. Serveer met de tomaten. Lekker met stokbrood.

serveertipLekker met stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip-worstspiesjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig