bewaar
Zomerse peultjes met geitenkaas
Zomerse peultjes met geitenkaas
bewaar

Zomerse peultjes met geitenkaas

25 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

vastkokende aardappelen

1 schaaltje

peultjes

1 pak

tuinerwten

2 el

olijfolie

2

rode uien

2 x 100 g

geitenkaas

Aan de slag

1

Snijd de aardappelen in vieren en kook ze 15 min. Breng een pan water aan de kook en kook de peultjes 3 min. Neem ze met een schuimspaan uit de pan. Voeg de tuinerwten aan het kookvocht toe en kook 5 min. Laat uitlekken in een vergiet.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak de aardappelen en de uien 10 min. Voeg na 7 min. de peultjes en de tuinerwten toe. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de geitenkaas en voeg toe. Serveer direct.

tip

algemeenVoeg voor een frisse smaak het fijngeknipte blad van 2 takjes munt toe.