bewaar
Gnocchi met courgette en gehaktballetjes
Gnocchi met courgette en gehaktballetjes
bewaar

Gnocchi met courgette en gehaktballetjes

Een heerlijke pasta die ook bij kids altijd een groot succes is.

15 min. bereiden
128waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

440 g

verse rundersoepballetjes

1 el

gedroogde Italiaanse kruiden

2

courgettes

2

uien

1 teen

knoflook

500 g

gnocchi

Een heerlijke pasta die ook bij kids altijd een groot succes is.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de rundersoep-balletjes rondom bruin. Snijd de courgette intussen reepjes. De ui in halve ringen en de knoflook fijn. Voeg de Italiaanse kruiden, de courgettes, de uien en de knoflook toe en roerbak 8 min.

2

Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Schep de gnocchi bij de gekruide groente met gehaktballetjes en serveer.

serveertipStrooi er naar smaak geraspte (oude) kaas over.