bewaar
Vegaschnitzel met ratatouille uit de oven
Vegaschnitzel met ratatouille uit de oven
bewaar

Vegaschnitzel met ratatouille uit de oven

25 min. bereiden
20 min. oventijd
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

courgette

1

aubergine

1

rode paprika

1 teen

knoflook

2

rode uien

6 el

traditionele olijfolie

1½ el

gedroogde Italiaanse kruiden

400 g

tomatenblokjes

1 kg

gnocchi

4

vegetarische schnitzels

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de courgette en aubergine in de lengte in vieren en snijd het vruchtvlees in parten. Snijd de paprika in stukken van 2 cm. Snijd de knoflook fijn en de ui in dunne partjes. Meng alle groenten met de olie, de Italiaanse kruiden, tomatenblokjes en gnocchi. Verdeel de ratatouille over 2 met bakpapier beklede bakplaten en breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster in ca. 20 min. gaar in de oven. Wissel halverwege om.

2

Verhit de rest van de olie in 2 koekenpannen en bak de schnitzels 3 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Serveer de ratatouille samen met de schnitzels.

combinatietipHoud je van pittig? Voeg dan 1 tl chili vlokken toe aan de ratatouille.