bewaar
Wienerschnitzels met bloemkool en rauwe ham
Wienerschnitzels met bloemkool en rauwe ham
bewaar

Wienerschnitzels met bloemkool en rauwe ham

20 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

bloemkool

6 el

olijfolie

1 pak

aardappelschijfjes

3 el

zuivelspread bieslook

4

wienerschnitzels

100 g

Coburgerham

1 blikje

Spaanse reuzenbonen

Aan de slag

Kook de bloemkool in kokend water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Giet af. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 12 min. goudbruin en gaar, schep regelmatig om. Voeg de laatste 2 min. de zuivelspread toe. Verhit in een andere koekenpan 4 el olie en bak de schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin. Voeg de ham toe en bak deze in 3 min. uit. Verwarm ondertussen de reuzenbonen in het vocht uit het blikje 3 min. Giet af. Verdeel de schnitzels, de bloemkool, de aardappelschijfjes en de reuzenbonen over 4 borden en leg er een plakje ham op.

algemeenU kunt de overige 2 schnitzels op de dag van aankoop invriezen.

algemeenRecepten winnaar De Tas week 18: Simone Bettonvil.