bewaar
Broodje zalm-roomkaas
Broodje zalm-roomkaas
bewaar

Broodje zalm-roomkaas

10 min. bereiden
8 min. wachten
licht pittig
66waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

meergranen afbakpistolets

1

citroen

250 g

gerookte zalmsnippers

125 g

roomkaas naturel

4 el

verse bieslook

100 g

veldsla

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking af.

2

Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de zalmsnippers in kleinere stukjes. Roer de roomkaas los in een kom en voeg de rasp, zalm en bieslook toe. Roer goed door en breng op smaak met het citroensap en peper en zout.

3

Neem de pistolets uit de oven en laat ze een beetje afkoelen. Snijd ze open en besmeer ze met de zalm-roomkaas. Verdeel de veldsla erover en serveer.