Broodje zalm-roomkaas

505 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 8 min. wachten

licht pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking af.

  2. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de zalmsnippers in kleinere stukjes. Roer de roomkaas los in een kom en voeg de rasp, zalm en bieslook toe. Roer goed door en breng op smaak met het citroensap en peper en zout.

  3. Neem de pistolets uit de oven en laat ze een beetje afkoelen. Snijd ze open en besmeer ze met de zalm-roomkaas. Verdeel de veldsla erover en serveer.

Broodje zalm-roomkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel