bewaar
Gemarineerde biefstuk
Gemarineerde biefstuk
bewaar

Gemarineerde biefstuk

15 min. bereiden
30 min. wachten
64waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ el

sambal oelek

1 el

wittewijnazijn

1½ el

gember

2

biefstukken

Dit heb je nodig

  • barbecue

Aan de slag

1

Meng de sambal, azijn en gember en bestrijk de biefstukken ermee. Laat minimaal 30 min. afgedekt marineren in de koelkast.

2

Steek de barbecue aan. Gril het vlees 6 min. op de barbecue en keer regelmatig. Laat de biefstuk op een bord afgedekt met aluminiumfolie nog een paar min. rusten en snijd in plakken.

Vlees grillen op de barbecue

Instructievideo - 02:53 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarineerde biefstuk

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig