bewaar
Afrikaanse braaiworst
Afrikaanse braaiworst
bewaar

Afrikaanse braaiworst

20 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

zonnebloemolie

1

ui

1 tl

gemalen chili

2 tenen

knoflook

3 el

rodewijnazijn

3 el

ketjap manis

150 ml

ketchup

2 el

zilveruitjes

2 el

verse peterselie

4

Afrikaanse braaiworsten

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui op middelhoog vuur in 5 min. lichtbruin. Voeg de chili en de knoflook toe en bak nog 1 min. Voeg de azijn en de ketjap toe en laat 5 min. zacht koken.

2

Laat het mengsel afkoelen en meng er de ketchup door. Snijd de zilveruitjes klein en roer ze samen met de peterselie door de saus. 3 Gril de worsten 10 min. op de braai. Serveer met de braaisaus.

algemeenU kunt de braaisaus maximaal 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Worst grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Afrikaanse braaiworst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig