Gegrilde ananas
Het perfecte tussendoortje tijdens de barbecue.

Advertentie
Ingrediënten
Keukenspullen
- barbecue
Advertentie
Bereiden
Steek de barbecue aan. Snijd de halve ananas met kroon in 4 parten en verwijder de kern. Rooster de parten 4-6 min. op de barbecue. Leg ze op een schaal, bestrooi met de basterdsuiker en leg ze nog even terug op de barbecue. Serveer met mascarpone.
Tip:
Alleen volwassenen? Besprenkel de ananas na het grillen met 50 ml rum (slijter) voor een extra volle smaak.

Fruit grillen op de barbecue
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 250 kcal
- eiwit 6 g
- koolhydraten 11 g
-
vet 20 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Gegrilde ananas
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Gegrilde ananas
- ½ ananas
- 1 el lichtbruine basterdsuiker
- 250 g mascarpone
Steek de barbecue aan. Snijd de halve ananas met kroon in 4 parten en verwijder de kern. Rooster de parten 4-6 min. op de barbecue. Leg ze op een schaal, bestrooi met de basterdsuiker en leg ze nog even terug op de barbecue. Serveer met mascarpone.