Tijgergarnalen-curry

540 kcal

40 min. bereiden

2.9/5

(136)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • staafmixer


2010 nr. 05 - Lekker lang weekend

Aan de slag

  1. Snijd de peper in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de peper, uien en gember 4 min. Voeg de knoflook toe en bak 2 min. mee. Doe de kurkuma, komijn en garam massala erbij en roerbak op laag vuur nog 2 min. Voeg de tomaten toe en laat op laag vuur 20 min. stoven. Roer af en toe.

  2. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pureer de saus met de staafmixer, breng op smaak met zout. Voeg de bevroren garnalen toe en laat 5-6 min. meegaren. Bestrooi de curry met de koriander en serveer met de rijst.

  • Rode peper schoonmaken

    Instructievideo - 00:34 min.

Wat vond je van dit recept?

Tijgergarnalen-curry

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig