bewaar
Mosselen en groente in zoetzure saus
Mosselen en groente in zoetzure saus
bewaar

Mosselen en groente in zoetzure saus

15 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

1 zak

mosselen

3 el

olie

1 teen

knoflook

1 zak

champignon roerbakmix

½

komkommer

100 ml

woksaus

1 bakje

taugé

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de mosselen goed droog.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook 1 min. Schep de knoflook met een schuimspaan uit de wok in een kom. Roerbak in de knoflookolie de mosselen 2 min. Voeg ze toe aan de knoflook. Roerbak in het bakvet de roerbakmix en de komkommer 5 min. Voeg de mosselen, de knoflook en de woksaus toe en breng aan de kook.

3

Giet de rijst af en voeg toe aan de mosselen met groente. Roer de taugé erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Serveer het gerecht in 4 diepe borden.