bewaar
Taco's met varkensvlees en witte kaas
Taco's met varkensvlees en witte kaas
bewaar

Taco's met varkensvlees en witte kaas

20 min. bereiden
15 min. wachten
55waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaal

varkensschnitzel

300 g

gebroken sperziebonen

1 pakje

tacoschelpen

2 el

olie

1

ui

1

groene paprika

1 blik

chilibonen

1 beker

salade kaasblokjes

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 125 °C. Dep het vlees met keukenpapier droog en bestrooi met peper en zout. Kook de sperziebonen in kokend water 5 min. en giet af. Verwarm de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur goudbruin. Voeg de ui en de paprika toe en roerbak 5 min. Voeg de sperziebonen en de chilibonen met vocht toe en breng al roerend aan de kook. Schep op het laatst de saladekaasblokjes erdoor. Breng pittig op smaak met peper.

3

Vul de taco's aan tafel.