Ingrediënten
4 personen
1 zak
aardappelen
1 blik
Franse
1 doosje
vissticks
3 el
olijfolie
1
rode ui
1 tl
gedroogde tijm
1 bakje
cherry tomaten
Aan de slag
Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de sperzieboontjes in het eigen vocht tot tegen de kook aan.
Bak de zalmsticks in 2 el olie volgens de aanwijzingen op de verpakking aan beide kanten bruin en gaar. Verhit in een tweede koekenpan de rest van de olie en fruit hierin de ui 3 min., voeg op het laatst de tijm en de cherrytomaten toe. Giet de sperzieboontjes af en schep het mengsel van ui en cherrytomaten en het bakvet van de zalmsticks erdoor. Stoof nog 1 min.
Serveer de zalmsticks en de aardappelen bij de gestoofde groenten.
Gestoofde groenten met zalmvissticks

hoofdgerecht
null personen
450 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de sperzieboontjes in het eigen vocht tot tegen de kook aan.
Bak de zalmsticks in 2 el olie volgens de aanwijzingen op de verpakking aan beide kanten bruin en gaar. Verhit in een tweede koekenpan de rest van de olie en fruit hierin de ui 3 min., voeg op het laatst de tijm en de cherrytomaten toe. Giet de sperzieboontjes af en schep het mengsel van ui en cherrytomaten en het bakvet van de zalmsticks erdoor. Stoof nog 1 min.
Serveer de zalmsticks en de aardappelen bij de gestoofde groenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 zak aardappelen
1 blik Franse
1 doosje vissticks
3 el olijfolie
1 rode ui
1 tl gedroogde tijm
1 bakje cherry tomaten