bewaar
Gestoofde groenten met zalmvissticks
Gestoofde groenten met zalmvissticks
bewaar

Gestoofde groenten met zalmvissticks

25 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappelen

1 blik

Franse

1 doosje

vissticks

3 el

olijfolie

1

rode ui

1 tl

gedroogde tijm

1 bakje

cherry tomaten

Aan de slag

1

Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de sperzieboontjes in het eigen vocht tot tegen de kook aan.

2

Bak de zalmsticks in 2 el olie volgens de aanwijzingen op de verpakking aan beide kanten bruin en gaar. Verhit in een tweede koekenpan de rest van de olie en fruit hierin de ui 3 min., voeg op het laatst de tijm en de cherrytomaten toe. Giet de sperzieboontjes af en schep het mengsel van ui en cherrytomaten en het bakvet van de zalmsticks erdoor. Stoof nog 1 min.

3

Serveer de zalmsticks en de aardappelen bij de gestoofde groenten.