bewaar
Broodje kip-kerrie
Broodje kip-kerrie
bewaar

Broodje kip-kerrie

Weer eens wat anders dan een boterham met kaas voor lunch.

15 min. bereiden
138waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

afbakkaiserbroodjes

200 g

kipfiletblokjes

2 tl

kerriepoeder

2 el

traditionele olijfolie

125 g

taugé

3 el

mayonaise

Dit heb je nodig

  • vergiet

Weer eens wat anders dan een boterham met kaas voor lunch.

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225 °C en bak de kaiserbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de kipstukjes met 1 tl kerriepoeder en meng door elkaar. Verhit de olie en bak de kip 5 min. Voeg peper en zout toe. Doe de taugé in een vergiet en schenk er kokend water over. Meng de mayonaise met 1 tl kerriepoeder en de kip. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de uitgelekte taugé toe. Snijd de broodjes open en verdeel de kip-kerrie erover.

bewaartipDe kaiserbroodjes kunt u maximaal 4 uur van tevoren afbakken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje kip-kerrie

Weer eens wat anders dan een boterham met kaas voor lunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig