Broodje kip-kerrie

Weer eens wat anders dan een boterham met kaas voor lunch.

355 kcal

15 min. bereiden

3.6/5

(152)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • vergiet


2010 nr. 01 - Wáuw, en nog goedkoop ook!

mei 2024 - mei 2024

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C en bak de kaiserbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Bestrooi de kipstukjes met de kerriepoeder en meng door elkaar. Verhit de olie en bak de kip 5 min. Voeg peper en zout toe.

  3. Doe de taugé in een vergiet en schenk er kokend water over.

  4. Meng de mayonaise met de kerriepoeder en de kip. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de uitgelekte taugé toe.

  • bewaartipDe kaiserbroodjes kun je maximaal 4 uur van tevoren afbakken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.
  • bewaartipMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Broodje kip-kerrie

Weer eens wat anders dan een boterham met kaas voor lunch.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig