bewaar
Aardappel-bleekselderijschotel met Port Salut
Aardappel-bleekselderijschotel met Port Salut
bewaar

Aardappel-bleekselderijschotel met Port Salut

20 min. bereiden
15 min. wachten
97waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 zakken

herfstaardappelen

1 struik

bleekselderij

3

rode uien

2 tenen

knoflook

3 el

olijfolie

2 stukken

port salut

Dit heb je nodig

  • braadslede

Aan de slag

Halveer de aardappelen overlangs en kook ze 15 minuten. Kook de bleekselderij 3 minuten mee. Verwarm de oven voor op 200 °C. Giet de aardappelen en de bleekselderij af en meng ze in de braadslee met de uien, de knoflook, de olie en peper en zout naar smaak. Strooi de kaasblokjes erover en schuif de braadslee in de oven. Laat de kaas in 15-20 minuten smelten en lichtbruin kleuren. Serveer het gerecht warm.