Geroosterde groenten

Advertentie
Ingrediënten
- 4 rode uien
- 3 venkelknollen
- 2 groene paprika's
- 1 rode paprika
- 1 bakje cherrytomaten
- 5 takjes verse tijm
- 10 tenen knoflook
- 4 eetlepels olijfolie
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Snijd 4 rode uien in parten. Was 3 venkelknollen, verwijder de harde kern en snijd in parten. Snijd 2 groene en 1 rode paprika in repen. Doe de groenten in een braadpan en voeg er 1 bakje losgeknipte cherrytomaten en 5 takjes verse tijm aan toe. Verdeel er ca. 10 ongepelde knoflooktenen over, schep alles goed door elkaar en besprenkel met 4 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Zet de braadpan onder de Knoflookkip (recept elders op ah.nl) in de oven en laat 40 minuten garen op 200 °C.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 135 kcal
- eiwit 3 g
- koolhydraten 9 g
- vet 10 g