bewaar
Souvlaki van varkenshaas
Souvlaki van varkenshaas
bewaar

Souvlaki van varkenshaas

10 min. bereiden
1 uur wachten
102waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

2

kleine uien

300 g

varkenshaas

3 el

traditionele olijfolie

1 el

paprikapoeder

2 el

gedroogde oregano

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn, de ui in dunne ringen en het vlees in stukjes. Maak een marinade van ⅔ van de olie, knoflook, paprikapoeder en oregano. Meng door de varkenshaas, dek af en laat minstens 1 uur in de koelkast marineren.

2

Neem uit de koelkast en bestrooi met peper en zout. Bak het vlees met de ui en de rest van de olie op de grillplaat van het gourmetstel of in een pannetje in 5 min. gaar. Keer regelmatig om.

tip

combinatietipLekker met tzatziki en een geroosterd pitabroodje.

Marineren

Instructievideo - 00:40 min.