bewaar
Warme kaneelappeltjes met speculaasijs
Warme kaneelappeltjes met speculaasijs
bewaar

Warme kaneelappeltjes met speculaasijs

10 min. bereiden
184waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 friszoete en stevige

appels

1 tl

kaneel

1 el

suiker

40 g

boter

4 bollen

speculaasijs

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Aan de slag

Snijd de appels in vier parten, verwijder het klokhuis en snijd de parten in dunne plakjes. Bestrooi met de kaneel en de suiker. Verhit 10 g boter elk gourmetpannetje en bak de appel in 8 min. goudbruin. Serveer met een bol speculaasijs.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Warme kaneelappeltjes met speculaasijs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig