bewaar
Pepersteaks met röstiko's en appelcompote
Pepersteaks met röstiko's en appelcompote
bewaar

Pepersteaks met röstiko's en appelcompote

20 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

röstiko's

1 zak

spruitjes

30 g

boter

2 x 2

pepersteaks

3 kleine

uien

1 bakje

champignons

1 bakje

verse platte peterselie

1 pot

appelcompote

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de spruitjes 5 minuten. Verhit de boter in een diepe koekenpan en bak de pepersteaks aan beide kanten bruin. Bak ze vanbinnen naar keuze rosé of gaar in 4 tot 6 minuten per kant. Neem de steaks uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schep de ui, de champignons en de spruitjes in de koekenpan en roerbak 5 minuten. Schep op het laatst de peterselie erdoor. Serveer de pepersteaks met de röstirondjes, de spruitjesroerbak en de appelcompote.

tip

algemeenSpruitjes smaken het best als u kleine spruitjes heel laat en grote spruitjes halveert of in vieren snijdt.