bewaar
Pepersteaks met röstiko's en appelcompote
Pepersteaks met röstiko's en appelcompote
bewaar

Pepersteaks met röstiko's en appelcompote

20 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

röstiko's

1 zak

spruitjes

30 g

boter

2 x 2

pepersteaks

3 kleine

uien

1 bakje

champignons

1 bakje

verse platte peterselie

1 pot

appelcompote

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

1

Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de spruitjes 5 minuten. Verhit de boter in een diepe koekenpan en bak de pepersteaks aan beide kanten bruin. Bak ze vanbinnen naar keuze rosé of gaar in 4 tot 6 minuten per kant. Neem de steaks uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schep de ui, de champignons en de spruitjes in de koekenpan en roerbak 5 minuten. Schep op het laatst de peterselie erdoor. Serveer de pepersteaks met de röstirondjes, de spruitjesroerbak en de appelcompote.

algemeenSpruitjes smaken het best als u kleine spruitjes heel laat en grote spruitjes halveert of in vieren snijdt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pepersteaks met röstiko's en appelcompote

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig