Provençaalse kip met spekjes

665 kcal

25 min. bereiden, 1 uur wachten

3.4/5

(57)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter


2009 week 46-47 - 2009 week 46-47

Aan de slag

  1. Vul, volgens de aanwijzingen op de verpakking, de braadstoomzak met de drumsticks, de spekblokjes en de kruidenmix. Volg voor de verdere bereiding de aanwijzingen op de verpakking. Schil de aardappelen en kook ze in water met wat zout gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen 6 minuten. Fruit in de olie de ui en de knoflook 3 minuten, voeg naar smaak wat peper toe. Schep de sperziebonen hierin om. Serveer de Provençaalse kip met spekblokjes in het stoofvocht, met de sperziebonen en de aardappelen.

Wat vond je van dit recept?

Provençaalse kip met spekjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig