Provençaalse kip met spekjes
665 kcal
25 min. bereiden, 1 uur wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1 zakje
2 schalen
125 g
1 zakje
500 g
1 el
1
1 teen
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 week 46-47 - 2009 week 46-47
Vul, volgens de aanwijzingen op de verpakking, de braadstoomzak met de drumsticks, de spekblokjes en de kruidenmix. Volg voor de verdere bereiding de aanwijzingen op de verpakking. Schil de aardappelen en kook ze in water met wat zout gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen 6 minuten. Fruit in de olie de ui en de knoflook 3 minuten, voeg naar smaak wat peper toe. Schep de sperziebonen hierin om. Serveer de Provençaalse kip met spekblokjes in het stoofvocht, met de sperziebonen en de aardappelen.
Provençaalse kip met spekjes

hoofdgerecht
4 personen
665 kcal
25 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Vul, volgens de aanwijzingen op de verpakking, de braadstoomzak met de drumsticks, de spekblokjes en de kruidenmix. Volg voor de verdere bereiding de aanwijzingen op de verpakking. Schil de aardappelen en kook ze in water met wat zout gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen 6 minuten. Fruit in de olie de ui en de knoflook 3 minuten, voeg naar smaak wat peper toe. Schep de sperziebonen hierin om. Serveer de Provençaalse kip met spekblokjes in het stoofvocht, met de sperziebonen en de aardappelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zakje braadstomen
2 schalen kipdrumsticks
125 g gerookte spekblokjes
1 zakje aardappelen
500 g sperziebonen
1 el olijfolie
1 ui
1 teen knoflook
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter




