bewaar
Krokante kipschnitzels met tomaten-paprikarijst
Krokante kipschnitzels met tomaten-paprikarijst
bewaar

Krokante kipschnitzels met tomaten-paprikarijst

20 min. bereiden
78waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

2

uien

2 x 2

kipschnitzels

1

rode paprika

2 eetlepels

olijfolie

1 blik

tomatenblokjes

1 krop

ijsbergsla

50 ml

sladressing balsamico

Aan de slag

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper 1 ui, snijd de andere in dunne halve ringen. Bereid de kipschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de uisnippers en de paprika in de olie. Voeg de tomatenblokjes toe en breng het geheel aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Schep het mengsel bij de gare rijst. Meng de ijsbergsla met de rest van de ui en de balsamicodressing. Serveer de kipschnitzels met de tomaten-paprikarijst en de ijsbergsla.