Italiaans getinte andijviestamppot

535 kcal

40 min. bereiden

3.2/5

(164)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • aardappelstamper


2009 nr. 11 - Hoera herfst!

Aan de slag

  1. Schil de aardappelen en kook ze in circa 20 min. gaar. Giet ze af en bewaar het kookvocht. Verwarm ondertussen de boter in een pan en bak de runderbraadworsten in 15 min. gaar. Voeg na 5 min. de paprikareepjes toe en bak ze mee. Verwarm de melk, voeg deze samen met de pesto toe aan de aardappelen en stamp met de pureestamper tot een grove puree. Schep de andijvie en de blokjes tomaat erdoor. Voeg, als de puree te droog is, een beetje van het achtergehouden kookvocht toe. Schep de worsten en de paprikareepjes bij de stamppot en serveer direct.

  • algemeenPesto smaakt ook lekker tussen een tosti kaas-tomaat of ham-kaas, of als smaakmaker in tomatensoep.

Wat vond je van dit recept?

Italiaans getinte andijviestamppot

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig