bewaar
Paprika in gembersaus op geitenkaas
Paprika in gembersaus op geitenkaas
bewaar

Paprika in gembersaus op geitenkaas

20 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

2

rode paprika's

4 el

gembersiroop

2 dl

droge witte wijn

½ bakje

rucola

peper

250 g

verse geitenkaas

Aan de slag

Paprika's wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden. In koekenpan gembersiroop en witte wijn verhitten. Paprikareepjes erin leggen en in ca. 10 min. afgedekt zacht laten worden. Paprika uit pan scheppen en achtergebleven kookvocht in ca. 4 min. op hoog vuur inkoken. Intussen rucola fijnhakken. Saus op smaak brengen met peper. Reepjes paprika in saus terugleggen. Geitenkaas in 4 stukken verdelen. Met natte handen van geitenkaas 4 bolletjes rollen. Bolletjes door rucola rollen en platdrukken. Geitenkaasjes op midden van bordjes leggen, paprikareepjes met saus erover scheppen.