Hollandse roerbak met groenteballetjes

hollands
hoofdgerecht
4 personen
3
67
Advertentie
Ingrediënten
- 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
- 3 eetlepels olie
- 1 ui (grof gesnipperd)
- 1 zak Hollandse (wokgroente (400 g))
- 1 courgette (in halve plakjes)
- 1 zak kapucijners (jong groen (400 g, diepvries))
- 1 schaal groenteballetjes (210 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Bak de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de olie ca. 10 minuten.
- Voeg de uisnippers toe en roerbak 2 minuten. Schep de wokgroente, de courgette en de groene kapucijners erbij en roerbak ca. 4 minuten. Voeg de groenteballetjes toe en roerbak 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de Hollandse groenteroerbak op 4 borden.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 405 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 52 g
- vet 12 g
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 38-39