Ingrediënten
4 personen
100 ml
sterke koffie
12
lange vingers
1 blik
halve perziken op siroop
1 bakje
mascarpone
50 g
witte chocolade
Aan de slag
Schenk de koffie in een diep bord. Doop de lange vingers erin en leg deze per 3 stuks naast elkaar op een bordje. Vang de siroop van de perziken op en snijd de perziken in dunne plakjes. Verdeel de perziken over de lange vingers. Klop 3 el perzikensiroop met een garde door de mascarpone en verdeel het mascarponemengsel over de perziken. Rasp de chocolade boven de tiramisu en serveer ze direct.
Rappe perziktiramisu

nagerecht
null personen
375 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schenk de koffie in een diep bord. Doop de lange vingers erin en leg deze per 3 stuks naast elkaar op een bordje. Vang de siroop van de perziken op en snijd de perziken in dunne plakjes. Verdeel de perziken over de lange vingers. Klop 3 el perzikensiroop met een garde door de mascarpone en verdeel het mascarponemengsel over de perziken. Rasp de chocolade boven de tiramisu en serveer ze direct.
algemeen:U kunt de tiramisu 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast. Rasp er op de dag zelf de chocolade over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)100 ml sterke koffie
12 lange vingers
1 blik halve perziken op siroop
1 bakje mascarpone
50 g witte chocolade